Toebehoren

 


Warmeluchtflexibel

Het bijzondere aan onze warmeluchtflexibel is het materiaal. Oorspronkelijk komt dit speciale PVC materiaal uit de lucht- en ruimtevaarttechnologie en is zo bestand tegen een druk van 2000 Pa. De enkelvoudige flexibelverbindingen zijn niet gekleefd maar genaaid in functie van een langere levensduur.

We bieden de warmeluchtflexibels aan in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Zo kunnen ze besteld worden met of zonder isolatie. Verder bestaan er ook nog hittebestendige varianten voor directe aansluiting op de ketel. Dit materiaal kan een constante temperatuursbelasting van 1000 °C weerstaan. Als extra beschikken we ook over aangepaste koppelstukken om meerdere flexibels aan elkaar te verbinden.

 


Temperatuurregelingen

Elke warmeluchtketel heeft zijn eigen type temperatuurcontrole. Terwijl enerzijds de PT 100 de ketel traploos regelt van 40% tot 100% en zo een nauwkeurigheid van +-2°C bereikt, kan de thermostaat anderzijds enkel de warmetluchtketel ter plaatste opstarten of stoppen.

 


Rookgas-afvoer

Voor elke warmeluchtketel hebben we een passende rookgasafvoerbuis. De buizen, gemaakt uit roestvrij staal, worden als een totaalpakket geleverd.

 


App&Web-alarmering, verwittiging en opvolging

 


App&Web-alarmsysteem

Omdat een uitval van de ketel een groot probleem kan scheppen, hebben we een uiterst vooruitstevende afstands alarmerings- en waarschuwingsysteem ontwikkeld. Zo krijgen onze klanten volgens wens informatie over warmte- en stroomuitvallen per SMS. Om onze afstandsbewaking naar een hoger niveau te tillen, hebben we ILH ontwikkeld.

 


Pelletsilo's & zuigsysteem

 


Eén silo bevoorraadt tot 6 warmeluchtketels

Wij bieden een hoogwaardig en zeer ruim assortiment van pelletsilo‘s aan. Zo zijn onze voorraadsilo‘s gemaakt uit GFK en geschikt voor de opslag van pellets die voldoen aan de EN14961-2 Cat. A1 norm.

De voorraadsilo‘s zorgen voor een lang aanhoudende energievoorziening en kunnen gemakkelijk aan het bestaande energievoorzieningsnet toegevoegd worden. Onze eigen ontwikkelde stervormige verdeler voorziet tot 6 warmeluchtketels van pellets.

 


Pellet-zuigsysteem

De overdrachtbox, gemonteerd aan de pelletketel, omvat een hoogvermogenzuigturbine alsook erop de besturing zelf. Met 230 V basis kunnen zo pellets over een afstand tot 40 m probleemloos aangezogen worden!